Onze openingstijden

maandag
9:0017:00
dinsdag
9:0017:00
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0017:00
zaterdag
9:0017:00
zondag
9:0017:00

Welkom bij trouwauto achterhoek

Trouwauto Achterhoek verhuurt haar fantastische auto’s, met chauffeur, die zeer geschikt zijn voor uw speciale gelegenheid. De auto’s zijn uniek en in geweldige staat om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Trouwauto Achterhoek is ontstaan vanuit gemeenschappelijk liefde voor oldtimers en de initiatiefneemster heeft gemerkt dat veel mensen die interesse delen. Zij is op zoek gegaan naar exclusieve sfeerbepalende auto’s waarmee men een keuze kan maken uit sferen die typerend waren voor de bouwjaren van de respectievelijke auto’s. Voor zover nog niet alles tiptop was, is er aan de kleinste details gewerkt om de auto’s in topconditie te krijgen wat glansrijk is gelukt.

Wij hebben voor u deze exclusieve auto’s ter beschikking;

Wat dacht u van de zeer exclusieve Excalibur Phaeton 5, een Amerikaanse met de hand gemaakte auto. Een auto die in gelimiteerde oplage is gemaakt en waarvan wij de trotse eigenaren zijn van 1 van deze modellen.

Daarnaast hebben wij een Citroën C4G, een echte oldtimer uit 1931 die in volledige nieuwstaat verkeert. Destijds beschikbaar voor adelen en notabelen, nu beschikbaar voor een ieder die graag in deze auto wil worden vervoerd.

En niet te vergeten, de Cadillac Sedan de Ville. Deze wagen, gebouwd in 1957, is gemaakt voor de rijken in deze tijd. Dit model was dan ook één van de duurste in deze tijd. Met een karakteristiek 8 cilinder geluid zoeft u over de weg naar uw bestemming.

In maart 2019 is Trouwauto Achterhoek van start gegaan. Onze koers is een persoonlijke benadering waarin uw wensen centraal staan. U kunt daarin kiezen tussen een aantal pakketten en uiteraard staat het u vrij om alle speciale wensen aan te geven. Op uw verzoek kunnen wij u in contact brengen met een Live cooking BBQ cateraar, om uw dag smakelijk in te kleden met uw familie, vrienden en geliefden.

Wilt u meer informatie of wilt u een datum boeken? Neem daarvoor contact met ons op door het contactformulier in te vullen of stuur ons een email naar info@trouwauto-achterhoek.nl